De interesse voor klankschalen en hun intensieve trillingen groeit snel. Het is een methode die steeds meer toepassing vindt op medisch, therapeutisch en pedagogisch gebied. De trilling van een klankschaal heeft een krachtige uitwerking. Er gebeurt iets met ons, alsof er iets opengaat, dat onder de druk van het dagelijkse leven gewoonlijk dichtgehouden wordt. Ze werken in op lichaam, geest en ziel. Klanktherapie zorgt voor een betere balans en een betere “samenwerking” tussen beide hersenhelften. Deze factoren versterken elkaar en hebben daarom zo’n buitengewoon helende werking.

Of je nu werkt met massage, Reiki, hypnotherapie, access bars of energetische therapieën zoals homeopathie, natuurgeneeskundige of als psychotherapeut, het werken met klankschalen kan vrijwel altijd in je bestaande werkwijze(n) worden geïntegreerd. Door klankschalen op een therapeutische manier te gebruiken, kun je iets verrassends en waardevols toevoegen, zowel voor je cliënten als ook voor jezelf.

Deze cursus is voor iedereen die aangetrokken wordt door de helende werking van klankschalen. Tijdens de cursus leer je intuïtief met klankschalen werken en te integreren in je behandelingen. Een klankschaal behandeling is er met name op gericht om opgehoopte spanningen (emoties) en blokkades uit het lichaam te trillen, waardoor het lichaam zich weer volledig kan ontspannen. Door de volledige ontspanning wordt deze behandeling ook wel klankschaal meditatie genoemd.

Cursus inhoud:

  • De werking van de klankschalen
  • Chakra’s / aura
  • Klankschaalmeditatie
  • Klankschaal technieken
  • Integreren van de klankschaal in je bestaande behandelingen
  • Intuïtief werken met verschillende klankschalen
  • Indicaties en contra-indicaties
  • Klankschaalconcert

Je leert om ‘boven’ en op het lichaam te werken. Daarnaast leer ik je ook hoe je met een klankschaal kunt masseren. Het energetische stuk nemen we die dag ook mee (chakra’s en aura). Dat geeft extra verdieping. 

Een klankschaal meditatie- behandeling of massage werkt op holistisch niveau; fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel (Fémes).

Deze cursus is voor iedereen die de schoonheid en werking van klankschalen wil leren kennen en ermee wil gaan werken.

Cursuskosten € 125

Lesmateriaal, cursusmap, lunch, drinken en versnaperingen zijn inbegrepen.

Cursustijd van 10.00 uur tot 16.00 uur

Groepsgrootte:
Maximaal 4 personen, zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven. Tevens is er voldoende tijd en ruimte voor vragen. In overleg is ook een privécursus mogelijk.