Kom jij jezelf opladen op Ibiza?

Wil jij lekker ontspannen en jezelf weer opladen met energie? Even uit de dagelijkse drukte en hectiek? Een paar dagen tijd en aandacht voor jezelf?

Dit Retreat is gericht op ontspanning, bewustwording en transformatie met een Holistische benadering. Je krijgt nieuwe inzichten en je zult ontdekken wat echt bij je past. Tijdens dit Retreat kom je weer in verbinding met jezelf. Je gaat weer voelen waar jij blij en gelukkig van wordt.

Naast yoga, meditatie en spirituele ontwikkeling word je ook lekker verwend met gezond en (h)eerlijk eten en geniet je in een luxe villa in een prachtige omgeving.

Ga mee op reis en gun jezelf de Fémes Holistic Retreat op Ibiza!

4 dagen volledig verzorgd | 7 tot 11 oktober 2023 | overnachting in een luxe villa | € 950,00 p.p. 

Inclusief:

 • Persoonlijk intake gesprek
 • 4 overnachtingen in een luxe villa, met een prachtige botanische tuin en een heerlijk zwembad met ligbedden (zuid-west kust)  
 • Ontbijt, brunch en uitgebreid diner (healthy food)
 • Dagelijks gezonde snacks en onbeperkt vers fruit
 • Openingsceremonie met intenties, loslaatritueel en inzichtskaarten
 • Dagelijkse yoga, meditatie & visualisaties
 • Sacred Cacao Ceremony & Conscious Connected Breathwork 
 • Kennismaking met Reiki, edelstenen, klankschalen en hun magische werking
 • Strandwandeling en meditatie Es Vedra 
 • Sjamanistische Trancereis 
 • Praktische tools en inspiratie om jouw opgedane inzichten toe te passen in je dagelijkse leven
 • Mooi handboek voor naslagwerk

Los bij te boeken tegen extra betaling:

 • Massage
 • Reiki sessie
 • Klankschaalmassage

Niet inbegrepen: vlucht, transfer van/naar het vliegveld, reis- en annuleringsverzekering. De villa ligt op 10 km afstand van Ibiza Airport.

Fémes Crew

Antonie Janssen (Founder & Company Owner Fémes Spiritual Center, Holistic Healer, Reiki Master / Reiki Trainer, Klankschaalmaster, Family Constellations https://femes.nl/ insta:holistische_praktijk_femes)

Nicole (chef kok Fémes Retreat) Nicole is tevens Reiki Master, Breathwork Practitioner, Energy Worker en verdiept zich al bijna dertig jaar in Oosterse filosofie en spiritualiteit. 

Scarlet Nayana (Yoga Healing Happiness, Yoga, Massage, Breathwork, Cacao Ceremonie) https://www.yogahealinghappiness.com/ insta:scarletnayana)

scarlet

Samantha Libertá (Holistic Healer, specialist in Shamanic Healing and Family Constellations, Yoga Teacher certified in the lyengar method) hhttps://samanthaliberta.com/) https://www.youtube.com/watch?v=atXiQX-IJWM

Monique Janssen (Reiki Master, Healer, Energetische Masseuse, Lightworker) 

Ervaringen

  Bea

Femes Holistic Retreat Ibiza, Oktober 2022

Wat een prachtige ervaringen en herinneringen heb jij mij/ons gegeven tijdens Ibiza Retreat. Je hebt in korte tijd met aandacht een waardevol en afwisselend programma georganiseerd met een perfecte balans tussen workshops en vrije tijd. De plek, fijne dynamiek van de groep, zonnig weer en het heerlijke eten waren nog een extra cadeautje. Naast jouw kennismakingen met Reiki, edelstenen, klankschalen en mooie meditaties heb je samenwerkingen opgezocht met professionals die extra hebben bijgedragen aan een bewustwordings- en helingsproces met als resultaat dat deze journey mij meer energie, vreugde, balans en innerlijke rust hebben gebracht. Dankbaar kijk ik terug op deze onvergetelijke reis en beveel deze Retreat van harte aan! Warme groet, Bea

Sjoukje (Holistic Retreat Ibiza Oktober 2022)

‘Deelgenomen aan de Retreat van Antonie! Een fantastische ervaring waar ik enorm dankbaar voor ben! Een hele mooie groep vrouwen in een prachtige vila op Ibiza. Een afwisseling van fijne sessies en vrije tijd. Enorm verwend met heerlijke en gezonde voeding. Een cadeau aan mezelf!’

Ervaringen en pluspunten tijdens het Retreat:

 • De vila; mooi, schoon, netjes, ruim, sfeervol, zwembad, veel groen.
 • De groep; warm, open, liefdevol, verbinding.
 • Eten; heerlijk, gezond, gevarieerd, voedzaam.
 • Het boekje en de steen bij binnenkomst.
 • Het welkomstrondje de eerste avond inclusief kaart.
 • Yoga. 
 • Meditaties.
 • Volle maan ritueel.
 • Uitleg sterrenbeelden.
 • Reiki.
 • Klankschalen.
 • De 1 op 1 sessies.
 • Vrije tijd.
 • Het programma was duidelijk.

Veel liefs van Sjoukje

Marcha (Holistic Retreat Ibiza Oktober 2022)

Lieve Antonie,

Allereerst wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de bijzondere ervaring!

Het heeft me diep geraakt en heb weer stukjes van mezelf terug gevonden.

Het heeft ruimte geschept om dingen anders te benaderen, het heeft ook meer rust gebracht.

Ik kijk naar mezelf in een een nieuw daglicht!

Ook dingen waarvan ik dacht: je bent gek, komen me niet langer meer vreemd voor.

De kracht die dat voort brengt heeft me doen aarden.

Alles is een en alles is met elkaar verbonden, wat ongelofelijk mooi!

Ook om dit te mogen mee maken met Moon , mijn dochter is zo waardevol!

Het gezelschap was ook prachtig en intens, iedereen mocht zichzelf zijn.

De energie spatte er soms vanaf!

Verder , je hebt het fantastisch gedaan en voor altijd een plek in mijn hart.

Chris (Holistic Retreat Ibiza Oktober 2022)

Afgelopen maand was het zover, ik ging voor het eerst deelnemen aan een retreat, en nog wel op Ibiza, een retreat wat georganiseerd was door Antonie. 

Ik vond het best spannend, alleen reizen en naar een plek gaan en samen met 13 andere vrouwen die ik niet kende, voor mij best een stap;)

Nu kan ik zeggen dat het een groot cadeau aan mezelf is geweest✨

Het afwisselende programma met de fijne workshops, voelde eigenlijk meteen heel fijn, warm, liefdevol en helend, maar waren ook diepgaand en dat bracht natuurlijk ook emotie met zich mee. 

Je liet ons kennismaken met jouw kennis in edelstenen, klankschalen en Reiki,

De trip naar Es Vedra was een geweldige ervaring.

De groepsdynamiek voelde meteen goed aan, wat hebben we mooie gesprekken gehad en wat hebben we ontzettend gelachen en een traantje gelaten.

En ondertussen werd er de hele dag keihard gewerkt in de kitchen door onze spirituele fabulous chef kok Nicole, die de heerlijkste gerechten voor ons bereidde die verrukkelijk waren en ook nog eens heel gezond.

De villa was heel mooi, groot, schoon, een heerlijke tuin met een groot zwembad en vlakbij het vliegveld, ook handig;)

Ik ben enorm dankbaar dat ik heb deelgenomen, het heeft me veel gebracht, ik heb ook goed kunnen loslaten en dat gevoel neem ik heel graag met me mee!!

Lieve Antonie, dankjewel voor alles!

Liefs Chris

Astrid (Fémes Holistic Retreat oktober 2022)

Wat een bijzondere 4 dagen hebben we met z’n allen meegemaakt tijdens de Fémes Retreat.

16 unieke vrouwen, Ibiza, een lekker huis met prachtige tuin en zwembad, heerlijk origineel eten van super kok Nicole en bijzondere inspirerende en spirituele momenten.

De workshops waren persoonlijk, diepgaand en erg mooi om mee te maken.

Antonie, wat heb je dat allemaal goed georganiseerd, het liep op rolletjes. Jouw warmte en liefdevolle aanwezigheid gaf een extra dimensie aan onze tijd op Ibiza.

Ik had een geweldig roommate die ik niet kende, maar waar ik meteen een klik mee voelde.

Mijn accu is weer opgeladen en ik heb nieuwe inzichten gekregen waar ik mee verder kan.

Bedankt!

Astrid

Annet (Fémes Holistic Retreat oktober 2022)

Het was een bijzondere week op Ibiza een geweldige ervaring de Fémes Holistic Retreat. Gehouden op een prachtig locatie met een mooie botanische tuin. In de tuin staat een prachtige olijfboom en mooie planten zoals de bougainville met zijn heerlijk geurende bloemen. Met ook nog een zwembad waar ik iedere ochtend even een paar baantjes kon trekken was het helemaal top. De retreat was heel bijzonder, van alles wat om helemaal bij jezelf te komen. Van Reiki, Yoga, klankschalen, massage en iedere dag een geleide meditatie,  een super relaxte ervaring. De Sjamaan Samantha kwam voor een reinigingsritueel en breathwork, dit was een mooie beleving om te ervaren. Heel speciaal was de volle maan ceremonie van Samantha en die avond hadden we ook nog een prachtige volle maan, het had iets magisch.

Iedere dag een heerlijke vegetarische maaltijd van onze super enthousiaste kok Nicole maakte dagen op Ibiza helemaal af. Onder de veranda konden dan genieten van het heerlijke eten. We hadden een gezellige groep vrouwen met mooie energie. Wat hebben we genoten, ook met het uitstapje naar Es Vedra. Met de laatste stranddag was het helemaal af. Helemaal Zen kwamen weer terug en een ervaring rijker, voor herhaling vatbaar. Bedankt Antonie voor de mooie momenten.

Danielle (Fémes Holistic Retreat oktober 2022)

Een bijzonder retraite, met een bijzondere groep lieve mensen, ieder in hun eigen kracht.

De inhoudelijke kennis en workshops waren goed, met uitblinker Samantha Liberta, Haar kennis en innerlijke kracht was overweldigend. Fijne dagen gehad, met overheerlijk eten. Antonie complimenten voor deze bijzondere retraite.