Lees hier alle facebook berichten van Femes.

Fémes - Holistische therapie, Coaching & Reiki
Fémes - Holistische therapie, Coaching & Reiki
Waarschijnlijk heb je wel eens van de zeven chakra's gehoord.

Graag licht ik vandaag het eerste chakra toe.

Het eerste chakra is het wortel- of basischakra. In het Sanskriet wordt het Muladhara genoemd. Het bevindt zich bij je stuitje aan de onderzijde van de ruggengraat en haalt energie uit het magnetisch veld van de aarde. Op fysiek niveau is het eerste chakra verbonden met voeten, benen, de onderkant van de rug, de bijnierschors en de dikke darm. Enkele thema's die horen bij dit chakra zijn gronden, veiligheid, overleving, huis, gezin, vertrouwen en grenzen stellen.

Idealiter stromen de energieën vrij in en uit je eerste chakra. Dit energiecentrum staat dan open, is actief en in balans met de andere chakra's. Met als gevolg dat je gezondheid goed is, je op je gemak voelt in je lichaam, en je vol vertrouwen de wereld tegemoet treedt. Maar er kunnen ook blokkades in de energie in het wortelchakra optreden. Hierdoor wordt het chakra minder actief.

Als je eerste chakra geblokkeerd en deficiënt is, dan ben je angstig en voel je je onveilig. Het contact met het lichaam is over het algemeen slecht: je bent niet gegrond, hebt weinig binding met het aardse. Een excessief eerste chakra wordt geassocieerd met een hang naar zekerheid en materie. Zo kun je bijvoorbeeld een rijkelijk gevulde spaarrekening hebben, maar durf je geen cent uit te geven. Ook overgewicht, hebzucht, luiheid en rigide grenzen wijzen op een overactief eerste chakra.

Een deficiënt chakra heeft het meeste aan stimulerende of opladende oefeningen. Het is van groot belang om goed te gronden. Een excessief eerste chakra daarentegen is beter gebaat bij ontspannende of ontladende oefeningen. Yoga of andere vormen van fysieke activiteit zoals dansen of zwemmen zijn dan een goed idee.

Edelstenen die je helpen om je eerste chakra in evenwicht te brengen zijn: Magnetiet, Rode Jaspis, Robijn, Granaat en Hematiet. Edelstenen staan bekend om hun geneeskrachtige werking. Daarom super mooi en nuttig om edelstenen in sieraden te dragen. Met het dragen van edelstenen in bv een wikkelarmband trek je de fijne energie aan waar je naar op zoek bent.

Fijne dag❤️ liefs Antonie

#chakra’s #edelstenen #edelsteenarmband #edelsteensieraden #fémes #eerstechakra

www.femes.nl
Fémes - Holistische therapie, Coaching & Reiki
Fémes - Holistische therapie, Coaching & Reiki
Vanmorgen een reiki sessie op afstand mogen geven naar aanleiding van mijn bericht op facebook🙏 mooi dat mensen om hulp durven te vragen👊 het was heel bijzonder, krachtig en liefdevol. Dankbaar dat ik dit kan doen voor mijn lieve medemensen.

Meteen ook maar Reiki aan mezelf gegeven en met een zachte blik naar binnen gekeerd. Ik voelde wat onrust en angst in mijn buik en borstgebied. Ik ben gewoon even ‘naast’ mijn angst gaan zitten. Want ook die mag er zijn en mag ik voelen. Ik heb mijn angst de aandacht gegeven die het nodig had. Was even moeilijk en ook confronterend...maar het in contact komen met mijn angst was uiteindelijk fijn en gaf rust en een inzicht. Het werd warm in mijn buik en ik voelde letterlijk iets verschuiven. Ik voelde het stromen in mijn borstgebied en keel. Ik voelde rust en een gelukkig gevoel. Wat een fijn moment was dat. Daarna voelde ik warme zonnestralen die door het raam op mijn gezicht vielen. Zometeen ga ik lekker naar buiten. De natuur in🌳

Liefs Antonie
Fémes
www.femes.nl
Fémes - Holistische therapie, Coaching & Reiki
Fémes - Holistische therapie, Coaching & Reiki
Lief mens❤️

Vanuit mijn mooie bedrijf Fémes wil ik in deze heftige tijd waarin het Coronavirus om zich heen grijpt heel graag iets doen voor mijn medemens.

De wereld is in de ban van het Coronavirus (COVID-19). Misschien ben je bang, al dan niet voor jezelf. Misschien namelijk juist voor anderen om je heen, omdat ze oud zijn of ziek.

Ken of ben jij iemand die ziek is? Of ben je fysiek, emotioneel of mentaal uit balans door het Coronavirus? Graag geef ik kosteloos een Reiki behandeling op afstand.

Reiki kan Energieblokkades in het lichaam oplossen, pijn helen, levensenergie opladen, verzachten en ondersteunen. Zowel voor fysieke als klachten van de psyche is Reiki fantastisch om te ontvangen. Reiki is een krachtige methode om het lichaam te helpen ontspannen, energie te laten stromen en om het lichaam te helpen op te laden. Tijdens een Reiki Healing laat het lichaam overtollige spanningen en vastgehouden (overbodige) energie los. Spieren ontspannen zich en je voelt je kalm en relaxed, je gedachten worden rustiger.

Ik help je graag lief mens❤️ laat een reactie achter en ik neem contact met je op🙏

Deel dit bericht in liefde🦋

Liefs Antonie
#femes #reikiopafstand #verlichting #elkaarhelpen #coronahulp

www.femes.nl
Fémes - Holistische therapie, Coaching & Reiki
Fémes - Holistische therapie, Coaching & Reiki is with Tonny Janssen V. Teeffelen.
De uitleg van de derde kaart:

🦋 De Vlinderengel 🦋

Het Universum luistert en heeft jouw kreet om hulp gehoord; jouw gebed zal binnenkort worden beantwoord. Verwacht de komende weken een aangename verrassing. De Vlinderengel die op deze kaart staat afgebeeld, weerspiegelt de positieve transformatie die nu plaatsvindt. Ze heeft jouw innigste gefluister gehoord; ze kent jouw dromen, jouw angsten en jouw bezorgdheden. Ze zal nu antwoorden. Luister en laat het antwoord toe. Ze zal jouw hart vullen met liefde en vreugde, en jou eraan herinneren dat je nooit alleen bent. Omhels haar met je nieuwe vleugels van licht! Ze houdt onvoorwaardelijk van jou, met een liefde die alle tijd en ruimte overspant. Ze beantwoordt elke oprechte noodkreet💕

Liefs Antonie🦋
Fémes - Holistische therapie, Coaching & Reiki
Fémes - Holistische therapie, Coaching & Reiki is with Miranda Van de Greef-Lichteveld.
De uitleg van de tweede kaart:

🙏 Vergeven 💚

Kuan Yin, de Godin van medeleven en Genade, loopt met een vurige draak aan haar voeten. Toch straalt ze voortdurend liefde, medeleven en genade naar alle levende wezens uit. Haar liefde heeft de draak getemd en die volgt haar nu vol toewijding. Kuan Yin is vandaag in jouw lezing verschenen om jou haar hulp aan te bieden. Een situatie in jouw leven moet worden opgelost. Vergevingsgezindheid is van essentieel belang om een heling te laten plaatsvinden. Onthoud echter dat je door te vergeven de daden van anderen niet door de vingers ziet, maar jezelf integendeel bevrijdt van een voortdurende negatieve bevestiging. Vergeven is als een gevangene de vrijheid geven en uiteindelijk zul je beseffen dat je zelf de ware gevangene was. 🌟

Liefs Antonie🙏
Fémes - Holistische therapie, Coaching & Reiki
Fémes - Holistische therapie, Coaching & Reiki is with Brenda Rose and 5 others.
De uitleg van de eerste kaart:

🌈 Het gouden pad ☀️

Ga verder met je huidige activiteiten, ook al ervaar je onverwachte moeilijkheden en obstakels. Deze kaart is vandaag in je lezing verschenen om je aan te moedigen om te blijven doorgaan.

Geloof, doorzettingsvermogen en overtuiging zullen je naar jouw gouden pad leiden. Nu is het niet het moment om op te geven! Een stralende toekomst ligt voor je, ook al kun je die momenteel niet zien❤️

Liefs Antonie