Inge: Op 7 oktober 2020 een tweede klankschalensessie bij Antonie gedaan. Ik heb de behandeling als mooi, speciaal en helend ervaren. Via de voetmassage met de klankschaal voelde ik de energie door mijn lichaam stromen. De trillingen van de verschillende klankschalen zorgen voor een doorstroming van je energie. Ik heb ervaren dat ik de kleuren van mijn chakra’s zag. De combinatie van klankschalen en Reiki hebben het loslaten van een blokkade in mijn lies gebracht. Antonie begeleidt dit proces op een liefdevolle manier.  

Anne: In 2019 heb ik een Holistisch traject bij Antonie (Fémes) gevolgd. Hoewel ik vooraf niet zeker wist of alle aspecten van Holistische therapie evengoed bij mij zouden passen, heb ik ervaren dat juist die verschillende invalshoeken elkaar aanvullen tot een mooi geheel.

Astrid: Antonie, jij hebt het echt in je om informatie over te brengen, je bent duidelijk, schept een fijne sfeer om in te leren en je beheerst de stof heel goed. Je geeft iedereen de ruimte en komt op gepaste momenten met een eigen ervaring. Ook je aandacht voor details, het lekkere eten, de lieve kadootjes maken het extra speciaal om van jou les te krijgen. De inhoud van de Reiki 2 dag was helder, ik ken de symbolen nu goed en weet ook hoe ik ze moet in zetten. Bedankt voor een heel inspirerende cursusdag.

De sessies waren goed voorbereid, passend, soms confronterend of emotioneel maar altijd in een rustige en vertrouwde sfeer. Antonie neemt echt de tijd voor je en kijkt en luistert naar wat jij nodig hebt. Ik heb mijn kracht, gevoel en balans terug gevonden.

Doordat je thuis ook aan de slag gaat met reflectie en voorbereiding, brengt het echt wat in beweging! Een cadeautje voor jezelf, dat is het. Ik oefen en pas nog dagelijks dingen toe die ik bij Antonie heb geleerd. Ik vind dat ik echt sterker ben geworden. Ook heb ik Reiki 1 bij Antonie gevolgd. Reiki is echt een cadeautje voor mijzelf. Ook geef ik mijn kinderen Reiki. Zo mooi om te zien dat ze zo tot rust komen. Dat geeft mij een heel fijn gevoel. Ik ben echt trots op mezelf. En jou dankbaar dat je dit met mij hebt willen doen.

Cristel: Ik ben op zaterdag 29 juni door Antonie ingewijd in de Reiki 1 volgens het Usui System of Natural Healing. Het was een fijne dag. We kregen veel aandacht. Er werd veel verteld en uitgelegd. De meditatie was heel rustgevend en ik kon goed visualiseren zodat ik in een mooie “trance”/ flow / gebied terechtkwam. Antonie begeleid je heel goed en legt de focus op de groep en jou als individu. Het was ook fijn dat we op een matje mochten liggen. Hierdoor werd het mediteren optimaal. Dat is echt een aanrader. De vier inwijdingen waren heel bijzonder en ik had na de inwijding graag wat meer tijd gehad (5 minuten) om weer in het heden te komen. Daar is Antonie na de 2e inwijding goed op ingegaan. Ik was helemaal in mezelf gekeerd door deze helende energie die ik mocht ontvangen. De muziek die de cursusleidster (Antonie) had uitgezocht was heel mooi en rustgevend en bij ieder onderdeel een andere soort muziek zowel  instrumentaal en zang. Ook krijg je een mooi boek / naslagwerk mee om thuis verder aan de slag te gaan.  

Ria: Ik heb bij Antonie Reiki graad 1 gedaan op 29 juni. Antonie geeft heel fijn les. En legt alles goed uit, zowel het theorie- als het praktijk gedeelte. Ze heeft mooi en duidelijk lesmateriaal gemaakt waarin je nog altijd even terug kunt kijken wat de grepen ook alweer zijn en voor aanvullende info over reiki. Fijn is het dat Antonie de groepen klein wil houden, zodat ze iedereen veel individuele aandacht kan geven. De dynamiek in ons groepje was super en er was een goede energie. De meditatieoefeningen waren ook erg prettig waarin je eigenlijk nog wel iets langer wilt blijven hangen 🙂 De inwijdingen waren ook fijn om te ondergaan; elke keer voelde ik iets anders in mijn lichaam, heel bijzonder. Aan het einde van de dag hebben we onszelf behandeld en kort op elkaar geoefend. Dat was geheel prettig. Antonie had ook voor een heerlijke gezonde lunch gezorgd en door de dag heen was er voldoende thee en water. Echt een aanrader dus!

Richard: Antonie geeft je direct bij binnenkomst een relaxt gevoel. Door interesse en aandacht maakt zij de sessie echt persoonlijk. De reikibehandeling met klankschaal heeft mij tot diepe ontspanning gebracht waarna ik het gevoel had dat Antonie mijn reset knop had weten te vinden. Ik stond weer open en voelde me opgeruimd. Tevens had ik antwoord op mijn vooraf geformuleerde hulpvraag. Deze ervaring raad ik iedereen aan, aangezien zij meer voor je kan betekenen dan je vooraf had durven dromen.

Claudia: Op 17 mei jl. heb ik bij Antonie een Reiki graad 1 cursus gevolgd. Vanaf het eerste moment voelde het prettig, persoonlijk en voelde het als thuiskomen. Er werd meer dan voldoende tijd vrij gemaakt voor vragen en persoonlijke ervaringen tussen de inwijdingen, meditatie-sessies en oefeningen door. De theorie-uitleg vond ik erg fijn voorafgaand aan de praktijkoefeningen gedurende de dag. Reiki is echt een cadeau voor jezelf en dus een aanrader voor iedereen! Het is bijzonder hier nu zo bewust mee bezig te zijn en de universele energie echt te voelen. Het heeft mij nu al nieuwe (persoonlijke) inzichten gegeven. Antonie, dankjewel voor deze mooie ervaring die ik nu al dagelijks kan toepassen. Ga zo door, je bent een vakvrouw op dit gebied! Op naar Reiki graad 2 die ik wederom graag bij jou wil gaan volgen.

Vera: Een paar dagen voordat ik een operatie moest ondergaan kreeg ik een Reiki-behandeling cadeau van een vriendin. Antonie ontving me heel hartelijk met thee en een voorbereidend gesprek. In het begin van de behandeling vond ik het moeilijk om mijn rust te pakken, mijn gedachten schoten alle anten op. Met name door haar liefdevolle aanrakingen daalde er een diepe rust in en voelde ik hoe de stress uit mijn lichaam vloeide. Het was heel bijzonder om te mogen ervaren. Antonie gaat me morgen tijdens operatie op afstand ook energie sturen. Ik ben haar én de vriendin erg dankbaar voor dit mooie cadeau ❤

Annemarie: Ik heb bij Antonie een opstelling gedaan. Ze heeft een mooie, fijne en ontspannen praktijkruimte. Eerst hebben we na een paar fijne ontspanningsoefeningen samen de probleemstelling gedefinieerd. Dit vond ik fijn omdat ik het zelf wat lastig vond deze concreet te formuleren. Tijdens de opstelling kon ik, doordat Antonie mij stap voor stap meenam, mij openstellen en mijn emoties voelen en uiten. Ik voelde mij erg op mijn gemak. Ze nam de tijd om op zaken door te vragen waardoor ik tot een aantal inzichten ben gekomen. Met deze inzichten heb ik ook een opdracht meegekregen waarmee ik concreet een eerste stap kon zetten. Dit heeft mij veel gebracht. Ook nu nog in de het dagelijkse leven. Na deze opstelling heeft ze mij nog een Reiki behandeling gegeven wat een erg ontspannen afsluiter was. Antonie ik vind je een fijne, eerlijke en een professionele Therapeut. Je weet het spiritueel goed te vertalen in de praktijk.
Dank je wel voor deze ervaring.

Daniëlle: Gisteren heb ik een heel mooie bijzondere klankschaalsessie in combinatie met Reiki ervaren bij Antonie. Doordat de klankschaal ook op en tegen mijn lichaam werd geplaatst ervaarde ik een intensere beleving dan ik weleens eerder heb ervaren bij en klankschaalsessie. Achteraf namen we door wat zowel Antonie als ik tijdens de sessie heb ervaren en dat maakte het nog specialer, aangezien zij rake items wist te benoemen. Dat verraste me in positieve zin! Deze sessie is een echter aanrader en voor mij zeker voor herhaling vatbaar!

Rosalie: Antonie van Brussel van harte gefeliciteerd met jouw opleiding als Holistisch Therapeut! Een enorme verrijking voor jou als persoon echter vooral voor degenen die in de toekomst gebruik willen gaan maken van jouw kwaliteiten middels het bijwonen van een behandeling. Het is jou echt op het lijf geschreven! Ik heb een aantal behandelingen van jou mogen ontvangen en heb het ervaren als meer dan prettig en ben er zelf door gegroeid als persoon doordat het mij nieuwe inzichten heeft gegeven. Jouw aanpak is professioneel, zeer persoonlijk, diepgaand & oplossingsgericht. Wat zullen de mensen die in de toekomst gebruik zullen maken van jouw diensten daar ontzettend blij mee zijn. Evenals dat ik dat nu al ben. Heel veel succes toegewenst!

Kristel: Antonie van Brussel gefeliciteerd met je diploma! Jij bent een vakvrouw op holistisch niveau, wat jij in deze twee jaar hebt geleerd, petje af! Jij raakt mensen met jouw verfijnde aanpak en precisie, je kunt goed luisteren en hebt veel geduld en bent vol aandacht! Ik heb al een paar keer een behandeling van je mogen ontvangen en ben zeer onder de indruk van jouw gave. Geweldig dat jij de deuren opent van jouw praktijk zodat ook andere mensen gebruik kunnen maken van jouw
diensten.

Bregje: Van harte proficiat met het behalen van je mooie diploma. Dat heb je heel knap gedaan! Ik heb een behandeling van je ontvangen en ik vond het een hele fijne, voor mij nieuwe ervaring. Je bent rustig, neemt echt de tijd, liefdevol en professioneel. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven en ik kom graag terug. Een aanrader!

Claire: Reiki / klankschaal behandeling van Antonie morgen ontvangen. Dit was mijn 1e kennismaking met Reiki / klankschalen. Ik heb het als zeer ontspannen ervaren. Fijn om bewust te zijn van jezelf en stil te staan bij wat je allemaal voelt. En na te denken waar deze gevoelens vandaan komen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Han: Inmiddels heb ik bij Antonie twee keer een behandeling gehad, na een uitvoerige intake waarbij de probleemstelling gedefinieerd werd, hebben we ontspanningsoefeningen gedaan gebaseerd op controle van de ademhaling. Dit gaf een zeer rustgevend gevoel, vervolgens heeft ze een Reiki behandeling gegeven. Antonie zorgt door de stap voor stap behandeling dat je je snel op je gemak voelt. Zeker rekening met het feit dat ik zelf een redelijk gesloten karakter hebt lukt het haar makkelijk om mijn gevoelens te tonen en mij op me gemak te voelen. Enkele weken later hebben we nog een familie opstelling gedaan. Dit heeft veel zaken bevestigd maar vooral was ik verrast dat ik mijn gevoel makkelijk kon uitspreken. Ik heb in deze sessies Antonie ervaren als een deskundig, rustgevende therapeut. Ik dank je voor de professionele begeleiding en de ervaring.

Mirjam: Al heel lang nieuwsgierig naar Reiki en vandaag een eerste behandeling van Antonie mogen ontvangen. Antonie’s rust en fijne energie hebben mij tot een diepe ontspanning geleid. Echt héél fijn!

Mia: Na een eerste Reiki behandeling van Antonie was het voor mij duidelijk: dit gevoel van ontspanning en balans wil ik vaker ervaren. En vooral ook bij mezelf en mijn gezin kunnen toepassen. De stap naar Reiki 1 was dan ook klein. De Reiki 1 cursus was zeer waardevol. Er was meteen een goede basis voor veiligheid. Een fijn, rustig tempo, goede uitleg en aandacht voor ons allemaal. De inwijdingen waren heel bijzonder. De afgelopen dagen heb ik trouw [en zoals voorgeschreven] dagelijks Reiki bij mezelf toegepast en ik begin er langzaam mijn weg in te vinden. Er was weinig voor nodig om er zelf mee aan de slag te gaan: nog even de handposities en de Reikiregels nalezen in de uitgebreide handout die we meekregen was voldoende. Dit zegt wel iets over de goede kennisoverdracht door Antonie op de trainingsdag zelf!  Ik heb er ook veel vertrouwen in dat Reiki moeiteloos een vast onderdeel in mijn dagelijkse routine wordt. Dank je voor deze mooie kennis!

Astrid: Vandaag Reiki graad 1 bij Antonie gedaan. Antonie straalt met heel haar wezen uit dat we alle tijd hebben en dat geeft een heel fijn en onthaast gevoel. Verder is de oprechte interesse en aandacht die zij geeft heel plezierig. Antonie straalt kennis uit en heeft en geeft liefdevolle energie. Ik vond de inwijdingen en de oefeningen daartussen heel bijzonder en prettig. Tijdens de inwijdingen gebeurde er heel veel. Ik ging die dag heel sereen weg. Al met al vind ik het geweldig dat jij mij hebt willen inwijden in Reiki graad 1. Heel veel dank. Ik wil ook graag Reiki graad 2 bij jou gaan doen!

Ervaringen Energie Oplaad Ochtend:

Recensies 12 juni 2019

‘Het was voor mij de eerste keer dat ik met Reiki in aanraking kwam. Voor mij was daarom de extra uitleg welkom. De ochtend is heel snel verlopen, ik denk door de verschillende onderdelen (Reiki, klankschalen & koshi, meditatie, inzichtkaarten, ademhalingsoefening enz) die voorbij zijn gekomen. Deze vond ik allemaal interessant en maakte de ochtend ook afwisselend. Ik vond de ochtend leerzaam en zeer ontspannend. De ruimte voelde ook erg prettig. Ik kan zeker aanraden om hier mee door te gaan. Een groep van 4 personen is prettig en groot genoeg. Dank je wel’

‘Ik heb het als heel prettig ervaren; speels, ontspannen, rustig en knus. Het was een afwisselend programma met voldoende tijd en aandacht voor iedereen en voor de onderdelen die aan bod kwamen. Door de afwisseling was er een fijne flow in het programma. Het programma zat goed in elkaar. Het was niet zwaar beladen maar juist sfeervol en vrolijk. Ik heb genoten! Dank jullie wel’

Recensies 21 juni 2019

‘De ochtend was erg ontspannen, maar ook gezellig met diverse dingen die we hebben gedaan. Ik vond het een mooie ervaring en ik beveel deze Energie Oplaad Ochtend zeker aan’. De afwisseling was fijn en voor mij een kans om op deze manier ervaring op te doen met o.a. meditatie en Reiki’

‘Ik vond de ochtend erg fijn. Voor mij was het best een beetje spannend. Ik vind het lastig om mezelf te ontspannen en om de controle los te laten. Antonie en Cristel zijn hele prettige mensen om mee te werken. Ze zijn warm, hebben aandacht en zijn goed en professioneel in hun vak. Voor mij belangrijk om een klik te hebben met mensen om mezelf hier aan over te geven en die was er zeker. Ik vond het een hele bijzondere ervaring en ben erg enthousiast over de ochtend. Ik ga dit zeker doorvertellen en zal mensen doorsturen. Bedankt!’